Wednesday, June 25, 2008

Noi romanii avem talentul de a auzi un cuvant cool, poate chiar observa un concept misto si BAM we provide also the service. But we forget to actually add quality and consistency. We sell good concepts improvised for an uneducated crowd that barely makes the difference between movement si lalaiala. We are idiots.

Twice I decided to go and try TAEBO also in Romania. The second time was 15 minutes ago when I left in the middle of the class pissed like hell. Was so shit, o avantare de madulare in toate directiile pe niste miscari care facusera acum multi ani sens dar de care si antrenorul s-a c-am sictirit sa le repete. Si de atata repetitie a uitat si el sub stratul comod de grasime care amintea de un corp odata de o forma de invidiat ce de fapt reprezinta antrenamentul pe care il comercializeaza. Ca la noi oricum mere. Si asa m-am trezit ca imi suie sangele la cap pe pasi de balet plictisiti si lipsa de incordare totala.

Taebo e o combinatie de aerobic cu kickbox. Adica when you punch you punch nu arunci bratul sa vezi unde ajunge. Si e conceptul pe numaratoarea de opt, strigata, pentru omogenizarea grupului, grup care sa ajunga la stadiu de sincronizare perfecta si nu confuzie generala. Adica "numarati voi pana la 20" pot sa fac si acasa.

Dar daca antrenorul s-a plictisit si sictirit si saturat si sastisit pai atunci merita ca macar un elev sa ii plece in timpul orei. This was not a training for the body and mind dar pentru nervi.

Masii!



I should have asked for a refund!

1 comment:

Anonymous said...

can't believe u got so worked up about it that it actually made it onto your blog :D