Friday, May 11, 2007

fuck off/somehow we go on

Da, ochii imi lacrimeaza in timp ce mananc swedisch chocolate.
Fuck off.
Pentru ca ai venit.
Vroiam sa itzi cresc copilul adoptat.

Roata bicicletei ma deruta. Am stat la semaforul rosu vre-o 10 minute. Nu am nici o tzigara. Ultimele 3 tzigari le-am luat de la tipi care credeau ca vreau sa ii agatz. Faceam complimete unei tipe, zicand ca daca nu as fii gay I would be so into her. Dar sictic. Sunt gay.
Da, da, te-am vazut atunci cand flirtam cu Benj. Coborai de la garderoba. Benj s-a prins ca mintea mea s-a blocat. Apoi am adunat complimentele celorlatzi cand tu ma urmarea-i de la balcon.
Apoi ai disparut. Pentru vre-o doua ore.
La ora 3 inainte ca clubul sa se inchida ai aparut. In spatele scenei. In spatele meu. Conversand cu un elvetian, banker, cu care I had a date. A boring date. Am mers la el si i-am spus sa se care.
Apoi ti-am strigat in ureche:
"Fuck off. Everytime I see you, you hurt me so bad... So fuck off."
Si am plecat. Fumand o tzigara ceruta unui tip pe un top trivial. Fuck off.

Mi-am dezlantzuit bicicleta. Si am asteptat 10 minute la un semafor. Si spinning around my mind were two things. One was the english guy repeating "you are fucking gorgeous, fucking gorgeus" so al doilea "fuck off OMU".

So fuck off you little prick. Fuck off.

I am sitting in the kitchen eating swedisch chocolate. Si stiu ca nu as putea da, nu as avea ce da pentru a-tzi satisface nevoia de... afectiune? singuratate? adrenalina? compasiune?

Fuck off. Move to Mars or die. And never. Ever. Set foot on a CrushBoys party. Or else. Or else. Or else o sa ma ranesti din nou cu acel tu care ar fii trebuir or sa fiu eu (mitzi post on dreams or K_T tram ride) or sa fii al meu.

Fuck off.

2 comments:

Anonymous said...

Hai mah, buggy, is it so bad? Ce ai produs week -endu asta... >:D<

.lulu said...

Let it go for good or just admit u are a proud man with a lot of affection to give to that little prick....